Zaandam
rensje.steenbrink@hotmail.com

MYBLE

MYBLE

De toekomst. Oh jee die komt steeds dichter bij. Ik weet helemaal niet wat ik wil. En ook al weet ik dat wel. Ik ben er helemaal nog niet klaar voor!? Ik heb geen discipline, geen motivatie om iets te doen, ik stel van alles uit en oh ik geloof dat ik aardig wat last heb van negatieve gedachtes….

Zelfkennis. Wie ben je? Wat maakt jou wie tot hoe je bent? Waar loop je tegenaan?

Ik zag mijn toekomst als zoiets engs dat ik wist dat ik er iets mee moest gaan doen. Ik zat gewoon vast en wilde graag verder, maar wist niet hoe… Toch heb ik besloten de stap te zetten er wat mee te doen.

Ik ben gaan kijken naar wie Renske is. Naar wat ik belangrijk vind en naar wat mij energie geeft. Ik heb Doelen gesteld en heb ik opgeschreven wat ik nog mis in mijn leven, dat wat me zou kunnen helpen in mijn toekomst. Zelfdiscipline, Zelfmotivatie, zekerheid over wat ik kan en nog een aantal onderwerpen. Ik ben me hier in gaan verdiepen en man wat is er een hoop te vinden op het gebied van zelfhulp boeken. Je ziet door de bomen het bos niet meer.

Ik heb op basis van mijn persoonlijkheid, kernwaarden, doelen en energiegevers. Verschillende punten gehaald uit de zelfhulp boeken, talks, workshops en het coachingtraject dat ik heb gevolgd. Deze heb ik per onderwerp samengevoegd tot een stappenplan hoe ik met dit onderwerp aan de slag kan. Stel bijvoorbeeld uitstelgedrag, ik weet nu stap voor stap hoe ik ervoor kan zorgen dat dit BIJ MIJ niet meer gebeurd!

De myble biedt mij inzicht en hulp op de momenten dat ik het zelf allemaal niet meer redt en een duwtje in de rug nodig hebt. Aangezien de myble door mij gemaakt is kent deze me als geen ander en speelt hij goed in op hoe ik me voel en is het makkelijk mij uit de put te trekken, steun en die schop onder mijn reet, dat is wat IK nodig had.

Nu is de vraag. Loop jij ergens tegenaan? Ben jij bang voor wat de toekomst je gaat brengen? Weet jij nou niet hoe je dit alleen kan oplossen en heb je dat duwtje in je rug nodig? Wil je begeleiding met het creëren van een uniek zelfhulpboek gericht op jouw problemen in plaats van er 100 te lezen en de kern niet te vinden. Ik kan je helpen!

Samen zorgen kijken we hoe je stap voor stap op je doel af durft te gaan.

Because, ‘Your only limit is your mind!


IN 3 STAPPEN JOUW MYBLE!

  1. Wie ben jij, waar sta jij voor en waar loop je tegen aan?
  2. Onderzoek en creëer de hoofdstukken!
  3. Ik maak er een boek van in de stijl die bij jou past...

Koop het volledige pakket tijdelijk voor niet €50,- Maar,

..

€ 39,95

..

Stuur een email via onderstaande knop en we gaan aan de slag!

 
* Mogelijk om delen van het pakket te kopen voor minder, neem contact op.